Inschrijvingsformulier voor het muziekkamp

Belangrijke informatie

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Let op, de inschrijving is pas compleet na ontvangst van betaling, er wordt dan een bevestigingsmail verstuurd! De betaling dient te gebeuren via overschrijving op rekeningnummer BE22 7343 5316 1447 van fanfare De Verenigde Vrienden, met als vermelding "muziekkamp - de naam van de deelnemer(s)". Indien er na 7 dagen geen betaling ontvangen is, wordt de inschrijving geannuleerd.

Inschrijven kan tot 2 weken voor aanvang van het kamp. De inschrijvingen worden in volgorde van ontvangst verwerkt, schrijf je dus tijdig in om teleurstellingen te vermijden.

Voor vragen omtrent de inschrijvingen kan je altijd contact opnemen via het contactformulier of met een van de bestuursleden.

Algemene voorwaarden

Eens ingeschreven is annuleren in principe niet mogelijk. Het is wel mogelijk om een ander kind aan het kamp te laten deelnemen, mits verwittiging minstens 2 weken voor aanvang van het kamp (om de verzekering tijdig in orde te maken en ons toe te laten het programma en de planning aan te passen indien nodig).

De fanfare behoudt zich het recht om het kamp te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. Deze beslissing wordt bij het begin van de zomervakantie gemaakt en wordt gecommuniceerd via de opgegeven email adressen en GSM nummers. Bij annulatie vanuit de fanfare wordt de betaling meteen terug gestort.

Tijdens het kamp worden foto's gemaakt die gebruikt zullen worden op de website en facebookpagina van de fanfare. Indien u wenst dat er geen foto's van uw zoon/dochter gepubliceerd worden, gelieve dit dan uitdrukkelijk te vermelden in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

Gegevens van het kind

Gegevens van de eerste ouder


Gegevens van de tweede ouder (of contactpersoon tijdens de kampperiode)