Muziekkamp in de zomervakantie!

Op naar ons vierde muziekkamp!

Ja u hoort het goed! Na twee successvolle edities in 2018 en 2019, een gemiste pandemie-editie in 2020 en weer een topeditie in 2021, organiseert de Fanfare De Verenigde Vrienden van Wolfsdonk tijdens de zomervakantie van 2022 hun vierde muzikaal kamp!

Tijdens dit kamp is het de bedoeling om kinderen met een leeftijd van 7 tot en met 12 jaar warm te maken voor deze prachtige hobby. Muziekkennis is hiervoor niet noodzakelijk aangezien er geen muzikale les zal gegeven worden.

Het doel van dit kamp is het opwekken van de muzikale interesse van je kind op een speelse en sportieve manier. Zo maakt je kind kennis met verschillende muziekinstrumenten, ritmes en liedjes.

Kortom: wij geven je kind tijdens dit kamp een unieke muzikale ervaring en op het einde van de week worden de ouders uitgenodigd op een heus concert van de deelnemers!

Ook kinderen die op vorige edities aanwezig waren zijn zeker welkom; een programma op maat van de hele groep en individuele ervaring wordt aangeboden.

Wie kan deelnemen aan het muziekkamp?

Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn welkom.

Wanneer vindt het muziekkamp plaats?

Het muziekkamp is van maandag 4/07/2022 tot vrijdag 8/07/2022, telkens van 09:00 tot 16:30 uur; er is geen overnachting voorzien voor de deelnemers.
Op de laatste dag is er een slotshow voor alle ouders / grootouders / vrienden; dit zal beginnen omstreeks 16:00 uur.
's Morgens is er opvang vanaf 08:30u en 's avonds is er opvang tot 17:00u.

Wie zorgt voor de begeleiding van dit muziekkamp?

Een team van creatieve en ervaren begeleiders staan in voor de kinderen tijdens het kamp. Zij worden bijgestaan door de fanfare zelf.

Waar gaat het muziekkamp door?

We toveren Terrein Heideroosje, Volkensvoortstraat 18 te Wolfsdonk, om tot muziekkamp.

Wat kost dit?

Per deelnemend kind vragen we 80 euro voor de hele week; hiervoor kunnen we een fiscaal attest uitreiken met ondersteuning van de stad Aarschot.
We vragen wel dat de kinderen zelf voor een lunchpakket zorgen. De tussendoortjes (10 en 16 uur) worden door de fanfare voorzien.

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven kan op onze website op deze pagina.

Een leuke muzikale ervaring tijdens de zomervakantie! Zeker doen!

Sfeerbeeld van ons muziekkamp in 2021:

Sfeerbeeld van ons muziekkamp in 2019:

Sfeerbeeld van ons muziekkamp in 2018: